Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.

Stomatologija u 1 dan

Upisali bi stomatologiju ali...

...strah te što te čeka tamo? Ne znaš što te čeka na prijamnom? Prijavi se na 5-satno upoznavanje sa Stomatološkim fakultetom kod nas u predavaonama Chromosovog tornja, Vukovarska 271. Predavanja održavamo subotama sa pauzom između pretkliničkog i klničkog dijela. Budi u prednosti od početka!

Sadržaj prvog dijela radionice je opis svakog predmeta po godinama studija - od kojih komponenata se sastoji određeni predmet, koliko predavanja i ECTS-a nosi te subjektivni osvrt studenata na obim učenja za određene predmete i količinu slobodnog vremena tijekom studiranja.

Koji predmeti su zaista teški a koji su samo ''priče''? Anatomiiju glave i vrata moraš znati u svaki detalj, dok je kemija jedan od najtežih predmeta na 1. godini. Kako izgledaju pretkliničke vježbe? Kako izgleda klinika? Koje su cake na fakultetima kod polaganja ispita i ispunjavanja akademskih obaveza?

Sve ove, a i druge ''insajderske'' informacije s vama će podijeliti studenti viših godina Stomatološkog fakulteta u Zagrebu kako bi što spremnije dočekali brucošku godinu, a napravit ćemo i simulaciju vježbi iz pretklnike i klinike.

U drugom dijelu radionice, predavači će podijeliti svoja iskustva sa prijemnim ispitom i porazgovarat ćemo o tome kako su se oni pripremali te dati nekoliko zaista korisnih savjeta kako bi izbjegli znojave ruke kod testa gdje je to velika prepreka!

Dodano na to sve – pokazati ćemo i skripte koje bi vam mogle pomoći na prvoj godini i dati vam popis literature koja vam je potrebna da spremno dočekate brucošku godinu! Za sve dodatne upite i pitanja javi nam se na +385 91 455 2123 ili info@cognituspsychology.com. Proljetna grupa ima popust od 12% na osnovnu cijenu od 329 kn!