Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.

Medicina u 35 dana

Upisali bi medicinu ali...

...strah te što te čeka tamo? Čuo/la si da je anatomija vatreno krštenje na prvoj godini? Ili uopće ne znaš je li ovaj fakultet za tebe? Prijavi se na besplatno 5-tjedno upoznavanje sa MEF-om u predavaoni Chromosovog tornja u Vukovarskoj 271. kojeg organizira naša udruga gdje ćeš proći sve predmete po semestrima.

Medicina u 35 dana sastoji se od predavačkog (kako je to studirati na fakultetu, iskustva i savjeti) i praktičnog dijela (simulacija vježbi i prakse na fakultetu). Proći ćemo osnovne dijelove ljudskog tijela uz neizostavne atlase. Čovjek ima 206 kostiju i puno više mišića!

Koji živci inerviraju mišiće lica kada slaviš prolaz na ispitu? Također ćeš na modelu ljudske lubanje vidjeti kako se praktično uči anatomija na fakultetu.

Uz anatomiju dotaknut ćemo se i fiziologije pa objasniti funkcije kardiovaskularnog sustava na svinjskom srcu. A tu je i kirurgija gdje ćete učiti šivati na svinjskoj koži! Naravno, i za sve ostale važnije predmete tu su odgovarajuće radionice, a zadnji dio radionice posvećen je i prijamnome ispitu.

One manje zastupljene i manje teške predmete ćemo brže proći kroz objašnjenje o tome što vam treba od pripreme i znanja za koji predmet. Nećeš ostati zakinut/a niti za insajderske informacije o ispitima, usmenima i načinu učenja. Medicinu u 35 dana vode studenti završne, 6. godine studija, tako da ćeš iz prve ruke saznati kako završiti faks sa što manje stresa!

Dodano na to sve – pokazati ćemo i skripte koje bi vam mogle pomoći na prvoj godini i dati vam popis literature koja vam je potrebna da spremno dočekate brucošku godinu! Za sve dodatne upite i pitanja javi nam se na +385 91 455 2123 ili info@cognituspsychology.com. Radionica je besplatna, a ispunjavanje podataka u obrazac ''Prijavi se'' vas automatski upisuje kao polaznika, nećete dobiti ponudu za plaćanje nego račun na 0 kn kao da ste uplatu izvršili. Vidimo se!