Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.

Intervju za posao - Priprema

Tražiš posao ali...

Plaši te selekcijski proces i ne znaš kako se pripremiti za intervju? Ako si student završnih godina faksa ili netko tko želi pronaći svoj prvi posao ili bolje radno mjesto, prijavi se na set radionica i usvoji sve trikove komunikacijske psihologije koji će ti pomoći da se bolje pripremiš za svoj budući karijerni put.

Na prvom dijelu radionice ćeš naučiti kako se što bolje prikazati potencijalnim poslodavcima putem životopisa. Treba li staviti svoju sliku, koliko i što napisati o sebi? Sve odgovore ćeš dobiti, a otići ćeš sa spremnim životopisom u ruci.

Ako se bojiš svog prvog intervjua, drugi dio radionice je usmjeren na razgovor s poslodavcem. Koja su najčešća pitanja na intervjuu? Kako odgovoriti na pitanja, a ne zeznuti? Znaš li kako postići dojam kompetentnosti? Naša psihologinja Kristina koja se svakodnevno bavi regrutacijom i selekcijom kandidata će ti pokazati kako ćeš imati najbolje šanse da prođeš razgovor!

Osim navedenog, naučit ćeš i kako na intervjuu nije bitna samo verbalna već i neverbalna komunikacija. Kako se rukovati i ne odati suviše podložan ili agresivan stav, prekrižiti noge ili ne? Kako se obući? Kroz praktični dio simulacije intervjua ćemo dobro uvježbati svoj govor tijela te naučiti tajne neverbalne komunikacije!

Prošao si intervju, a sada slijedi psihološko selekcijsko testiranje. Što te tamo čeka? Kakve testove ćeš rješavati? Kako poslodavci uopće donose odluke na osnovu testiranja? Dođi na treći dio predavanja, riješi testove i pripremi se za razgovor kada dođe taj dan. Dat ćemo ti i neke materijale da nosiš kući kako bi bio spremniji!

Predavanja i radionice se održavaju u Chromosovom tornju, Ul. grada Vukovara 271, u predavaoni na 14. katu zgrade. Cijena radionice (sva 3 ciklusa u ukupnom trajanju od 4 sata u istome danu) je po promotivnoj cijeni od 199 kn! Prijavi se dok ima slobodnih mjesta i vidimo se! Za sve dodatne upite i pitanja javi nam se na info@cognituspsychology.com ili +385 91 455 2123.