Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.

Psihomotorika - Pripreme

Pripreme za prijamni iz stomatologije

Upisuješ Stomatološki fakultet, ali nemaš se gdje pripremiti za prijamni ispit? Prijavi se na 2-satne pripreme za test psihomotoričkih sposobnosti kod nas u predavaonama Chromosovog tornja, Vukovarska 271. Pripreme održavamo u subotu 13.6.2020 u 16h. Budi u prednosti od početka!

Ispit psihomotorike se sastoji od 3 dijela. Prvi dio je provjera psihomotoričkih sposobnosti koja se sastoji od ispitivanja snalaženja u prostornim odnosima testom tipa papir-olovka. Mi ćemo Vam pokazati primjere i provježbati da dobijete osjećaj kako ovaj dio prijamnog izgleda.

Zatim slijedi izrada nekog oblika (najčešće ključa) od bakrene žice. Naša voditeljica će ti pokazati kako se izrađuju oblici od bakrene žice i kako to zaista izgleda na ispitu.

Posljednji dio ispitivanja provodi se individualno. Ispred kandidata se nalazi ploča s 5 x 10 rupica te posuda s metalnim štapićima. Pristupnikov zadatak je što brže popuniti sve rupice s po dva štapića – kraće vrijeme donosi veći broj bodova.

Mi imamo vlastiti model naprave za provjeru manualne spretnosti pa možeš uživo vidjeti kako ona izgleda i o čemu se radi. Naši voditelji će ti dati savjete kako se pripremiti za svaki od ova 3 dijela ispita psihomotoričkih sposobnosti kako bi spremno dočekali prijamni ispit!

Prijavi se, klikni na termin i vidimo se u subotu 13.6.2020. Za sve dodatne upite i pitanja javi nam se na +385 91 455 2123 ili info@cognituspsychology.com. Cijena priprema je 280 kn. Vidimo se!